Pension Karin Ireon Samos Grekland. 

 Click for Samos, Greece Forecast

Pension Karin Ireon and Cava. © foto: Bengt Ahlstrand

In het gezellige vissersdorp Ireon verhuren wij kamers met een heerlijk uitzicht op de zee. De kamers zijn ruim en schoon (dagelijkse schoonmaak), met badkamer, balkon en airconditioning. Het strand is op een paar meter afstand en het gezellige dorpsplein net 2 meter verder. Een ruim aantal restaurants, 2 traditionele cafés, Internetcafés en een aantal barretjes zorgen in het bijzonder  s'avonds voor een uitermate goed vertoefen. Naast enkele traditionele muziek-dans avonden biedt Ireon elk jaar in Juli/Augustus een 3-daags Rockfestival met nationale en internationale bands. Door de centrale ligging biedt het dorp zich uitstekend aan het eiland te verkennen. Ideaal voor zowel strandliefhhebbers (sinds 2007 bestaan er ook duikmogelijkheden) als ook voor diegenen die graag wandelen. De op 1 km afstand gelegen Hera-Tempel en enkele Musea op het eiland bieden zeker ook voor de cultuurliefhebbers het nodige.

 
"If you like to make holidays and find rooms with a nice view, clean and comfortable you have found us in the beautiful Ireon for days to relax and entertainment.
Have a nice holidays.

Karin and Nikos"

Entren från gatan.    Utsikt mot havet och badstrand.   Utsikt mot torg, tavernor och kaffe m.m.  Durch och toalett.  Ett av de sex rum Karin hyr ut.  Rum med balkong i bakgrunden.

Kaba:

In onze Kaba (een soort wijnhandel) vindt u naast een ruime keuze aan hoogwaardige Griekse wijnen (waaronder natuurlijke de beroemde Samos wijnen) ongeveer alle producten van het eiland: Olijfolie, honing, kruiden, etherische olien, keramiek.

 

 

Het dorp Ireon

 Ireon, een klein vissersdorpje in het zuiden van het groene eiland Samos, heeft zich de laatste 20 jaren tot een comfortabel, pittoresk vakantieplaatsje ontwikkeld zonder zijn oorspronkelijke charme te verliezen.

Op de twee strandjes in het dorp kunt u zonneschermen en ligbedden huren, maar iets buiten het dorp vindt u tevens heerlijke ongerepte baaien. Ideaal ook voor snorkelaars.

Ook wandel- en cultuurliefhebbers komen zeker ook aan hun trekken. (Wij adviseren graag)

 Door de centrale ligging is Ireon heel geschikt voor uitstapjes, zowel op het eiland zelf als op de nabij gelegen eilanden.

s’Avonds kunt u bijkomen van alle avonturen (of van het luieren aan het strand), waarbij u  een ruime keuze heeft om het restaurantje van die avond uit te zoeken. Aan het water of onder het lommer; een ruime hoeveelheid restaurants en bars biedt voor ieder de juiste ontspanning. Naast de traditionele keuken en griekse muziek kunt u ook kiezen voor een meer internationale lokatie.

Return  

Karin Pol Tele & Fax 00302273095171

mailto:karinik@otenet.gr

Ahlstrands webbsida


Senast ändrad: 2020-01-04  

© Copyright 2008 - 2020

Webbmaster Bengt Ahlstrand