Västerås 2006

Detta år var det Lillemor Norlén och Gerth-Olof Sennerholt som var värdar för Tiogänget.

Familjerna Olofsson, Wallgren och Hedlund anlände på lördagen till Västerås där vi checkade in på Hotell Aros. Ahlstrands kunde tyvärr inte vara med denna gång, eftersom de befann på sydligare breddgrader (Samos, var annars?)

Efter incheckning vandrade vi upp till värdparets bostad på Drottninggatan, där vi välkomnades och fick en del förtäring.

Under eftermiddagen guidades vi runt i de centrala delarna av staden. Turen avslutades med ett besök i Skrapans Skybar där det slank ner någon öl/något glas vin. Utsikten från barens fönster var milsvid (heter det så?)

Efter en stunds vila och tid för klädbyte gick vi tillbaka hem till Lillemor och Gerth-Olof där vi bjöds på mycket god mat och dryck. Enligt tradition sjöng Gerth-Olof, på allas önskemål, visan om Al Capone.  När gänget träffas har vi alltid trevligt och glatt, så även denna gång.

 Stort TACK till Lillemor och Gerth-Olof för en trevlig helg. Lillemor får förlåta  att jag inte minns vad vi fick för mat, men jag är känd för att sakna minne även för sådana saker.

Nedtecknat i september 2009 av en ”gammal senil gubbe” som önskar att yngre förmågor i gänget, med bättre minne, kan skicka kompletteringar/ändringar till Bengt

Håll markören på bilden för text och klick för större bild.

Västerås med Svartån. © foto: Thomas Olofsson

Västerås med Svartån. © foto: Thomas Olofsson

Värdinnan Lilemor. © foto: Thomas Olofsson            Värden, Gerth-Olof. © foto: Thomas Olofsson

Värdinnan Lillemor.        Värden, Gerth-Olof.         

 © foto: Thomas Olofsson

SkrapansSkybar. Gubb-Britt, Thomas och värdinnan Lilemor. © foto:Kerstin Hedlund.     SkrapansSkybar. Inga, Nicke, Gunn-Britt, Thomas och nacken tillhör Lilemor. © foto:Kerstin Hedlund.     Skrapans Skybar. Roland och Gerth-Olof. © foto:Kerstin Hedlund.

Bilder från Skrapan Skybar.  © foto: Kerstin Hedlund.

Lilemor, Thomas, Roland, Nicke och en okänd nacke. © foto:Kerstin Hedlund.     Gerth-Olof, Lilemor och Thomas. © foto:Kerstin Hedlund.     Inga, Gunn-Britt, Gerth-Ojof och Lilemor. © foto:Kerstin Hedlund.     Gerth-Olof visar konst? © foto:Kerstin Hedlund.

Diskblommor. © foto:Kerstin Hedlund.     Det liderallt emot kväll nu och det är allt mörk svart natt snart. Fröding. © foto:Kerstin Hedlund.

Bilder från kvällens middag och samkväm. Även två diskblommor.  © foto: Kerstin Hedlund.

Jonheden 2004.   Hunnebostrand 2005.  

Åter till start sidan.  Åter Ahlstrands startsida.


Ahlstrands webbsida. Pension Karin Ireon. Restaurang Sinadisi Hora. Restaurang Stella.

Bo i Ireon vid havet. Hyra bil eller motorcykel.

  Click for Samos, Greece Forecast Samos. Click for Stora Spaansberget, Sweden Forecast Falun.


Senast ändrad 2020-01-03  © Bengt Ahlstrand

© Copyright 2006 - 2020